آموزش آشپزی برای کودکان با میزبان
آشپزی یکی از آن فعالیت های روزانه همه ما انسان ها است که کودکان حتی از سنین پایین بسیار مشتاقند در آن مشارکت داشته باشند. بچهها دوست دارند که کمک کنند و بسیاری از اوقات، تقریباً هر کاری میکنند تا زمان بیشتری را با شما بگذرانند. از جمله کارهای آشپزی!
آنها تمایل دارند احساس کنند که کمکی رساندهاند و به کاری که برای کمک کردن انجام میدهند افتخار میکنند.
آشپزی نه تنها بخشی از زندگی روزمره است، بلکه امری است که همه کودکان باید یاد بگیرند که چگونه انجام دهند. تنها حدود یک سوّم کودکان واقعاً در تهیه وعده های غذایی در خانه کمک می کنند. ما علاقه مندیم به افزایش این تعداد کمک کنیم. مهارت ها و درس های بسیار زیادی وجود دارد که بچه ها می توانند در آشپزخانه یاد بگیرند. بیایید در وجود آنها احساس اشتیاق و ایده آل را نسبت به آشپزخانه و آشپزی به وجود بیاوریم.
مزایای آشپزی کردن برای کودکان
آشپزی با کودکان مسیری عالی و هیجان انگیز برای درگیر کردن کودکان خردسال در کارهای خانه است. آشپزی به بچه ها احساس مسئولیت می دهد، آنها را در زمان صرف غذا هیجان زده می کند، به آنها اجازه می دهد با شما ارتباط موثر برقرار کنند و باعث افزایش اعتماد به نفس آنها در کارشان می شود.
آشپزی با کودکان نه تنها برای بچه ها، بلکه برای والدین نیز سودمند است. صرف وعده های غذایی در کنار یکدیگر، زمانی را برای استحکام پیوند خانواده در اختیار قرار می دهد و حتی می تواند سلامت روان را بهبود ببخشد. بر اساس مطالعات اخیر، صرف غذا در کنار یکدیگر باعث کاهش مشکلات عاطفی و رفتاری در کودکان و احساس سلامت روانِ بیشتر می شود. اگر نمی توانید به کودکتان اجازه دهید به شما در تهیه غذای روزانه کمک کند، شاید بتوانید یک بار در هفته زمانی را به آشپزی با بچههایتان اختصاص دهید.
امروز ما اینجا هستیم که شما را تشویق کنیم تا فرزندانتان را در فرآیند پخت و پز و تهیه غذا مشارکت دهید. ما فهرستی از کارهای آشپزخانه مناسب برای بچه ها در تمام سنین و راه های سرگرم کننده زیادی برای مشارکت دادن آنها آماده کردهایم.
چرا آموزش آشپزی برای کودکان باید وجود داشته باشد؟
در اینجا چند دلیل علمی وجود دارد که باید فرزندان خود را به آشپزخانه بیاورید و به آنها اجازه دهید به طور منظم در آشپزی به شما کمک کنند؛
کودکانی که آشپزی می کنند، غذاهای سالم تری می خورند و از خوردن آنها نیز لذت می برند.
به بچهها اجازه میدهد تا حواس خود را کشف کنند؛ لمس بافتهای مختلف، بوییدن مواد مختلف، چشیدن غذا در حالتهای مختلف.
اگر بچه ها در تهیه غذاهای جدید کمک کنند، اغلب تصمیم می گیرند که آنها را امتحان کنند.
نکات مهم در آشپزی با کودکان به تفکیک سن
تیم ما تمام تلاش خود را کرده است تا به شما همراهان گرامی، یک راهنمای جامع و مفید در ارتباط با آشپزی برای کودکان ارائه دهد.
سنین ۲ تا ۵ سال:
- له کردن مواد
- ورز دادن خمیر
- شست و شوی میوه و سبزیجات
- مخلوط کردن مواد
سنین ۶ تا ۷ سال:
- مخلوط کردن مواد خشک
- اندازه گیری مواد
- خرد کردن میوه و سبزیجات
- شروع به یادگیریِ خواندن دستورالعمل ها
سنین ۸ تا ۱۲ سال:
- تهیه لیست خرید
- تهیه مواد غذایی
- خواندن دستور پخت ها
- درست کردن خمیر ساده
سنین ۱۲ به بالا:
- استفاده از اجاق گاز
- استفاده از چاقوهای تیز
- امتحان کردن دستورالعمل های جدید
- استفاده از انواع وسایل آشپزخانه
این فقط یک راهنما است و می تواند با سطح مهارت و توانایی فرزندان شما تنظیم شود. بچه ها در توانایی ها و خواسته ها متفاوت هستند و این در مورد آشپزی نیز صادق است.
کارگاه آشپزی برای کودکان میزبان می تواند در القا کردن عادت های درست آشپزی و مناسب برای کودکان در سنین مختلف به شما کمک کند و در این راستا اقدام به برگزاری کلاس های آشپزی با کودکان می نماید.
موارد آموزشی در دسته آشپزی شامل:
موارد آموزشی در دسته شیرینی پزی شامل:
- کاپ کیک
- شیرینی کوکی
- کیک تولد
در نهایت ایده این است که کودکان را به نحوی درگیر کنیم، از همراهی آنها لذت ببریم، مهارتها را آموزش دهیم و عادت های سالم را در این راه به آنها القا کنیم.